Vandaag gaan we Huppelsnuffel maken.
Voor 4 personen heb je nodig:
- Koekenpan
- Garde
- Kom
- Pollepel
- 1 zakje kant en klare soepgroente (250 gram)
- peper en zout
- 4 eieren
- half kopje melk
- 4 harde broodjes
- klontje boter
Klik hier om de afbeelding in het groot te bekijken.
Recept:
- Snij de broodjes door en hol ze uit. Geef die plukjes brood aan de vissen.
- Smelt een klontje boter in de pan.
- Bak de soepgroente op een zacht vuur 15 minuten,
- Kluts intussen 4 eieren met de melk en een beetje peper en zout.
- Gooi het klutsel door de groente.
- Roer tot het ei hard is.
- Vul de broodjes met de Huppelsnuffel
- Eet smakelijk
Koken met Kokmeeuw uit het kindertijdschrift de Taptoe/Okki. Getekend door Majorie van Doorn.
|